وی افزود: از سوی دیگر گروهی از ویروسها، از جمله ویروس آنفلوآنزا عامل ایجاد عفونتهای حاد و شدید تنفسی بوده که منجر به درگیری، ابتلا و بستری طیف وسیعی از افراد جامعه میشوند. باید توجه کرد که بیماری آنفلوآنزا معمولا هرساله بین پنج تا ۱۰ درصد بالغین و ۲۰ تا ۳۰ درصد کودکان را مبتلا میکند.
در هر سال سویه های جدیدی از این ویروس شیوع پیدا میکند که نیازمند مراقبت های بیشتری است. اما در صورت ابتلا به این بیماری، نگران نشوید، از پا درآوردن ویروس آنفولانزا کار سختی نیست. ما در ادامه این مطلب از بلاگ هایپر، به توضیح کلی درباره این ویروس و دیگر نکات مربوط به آن خواهیم پرداخت تا آمادگی شما برای مقابله با این ویروس را بالاتر ببریم.
معمولا کودکان به دلیل سیستم ایمنی ضعیف خود، بیشتر در معرض ابتلا به آنفولانزا هستند پس تا جای ممکن آنها را از فضاها و افراد آلوده دور نگه دارید. شایع ترین علائمی که در کودکان مبتلا مشاهده میشود شامل تب ناگهانی، بی حالی و خستگی بیش از حد، بینی گرفته و سرفه های خشک است.
چربی خون بالا چیست
به عبارتی هرچه تعداد افراد بیشتری، خود را در برابر این بیماری واکسینه کنند، میزان گسترش آن را تا حد زیادی کاهش خواهند داد. زمان تزریق این واکسن، طبق توصیه اغلب پزشکان، اواخر آبان است زیرا فصل سرماخوردگی هنوز آغاز نشده و بدن میتواند در فرصت کافی، پادتن های این بیماری را بسازد.
ایسنا/کرمان یک متخصص میکروبیولوژی گفت: بهترین زمان تزریق واکسن آنفلوانزا از شروع فصل بیماری یعنی اواخر شهریورماه است و در صورت تاخیر، هر زمان می توان تزریق کرد.
سیر قرنهاست که هم برای طعم دادن به وعدههای غذایی ما و هم برای اهداف درمانی استفاده میشود. همه ما شنیدهایم که به جای آن از کلمه “آنتیبیوتیک طبیعی” استفاده میشود. با افزودن سیر که خاصیت ضدویروسی دارد به وعدههای غذایی یا مصرف عوارض واکسن آنفولانزا خام آن میتوانید راهحلی برای مقابله با آنفولانزا پیدا کنید.
در صورت لزوم می توانید با دکتر داخلی آنلاین مشورت کنید و هم می توانید به صورت حضوری به متخصص داخلی مراجعه کنید.
احتمال دارد پنج تا هفت روز پس از بروز علائم هم بتوانید ویروس را پخش کنید.
از بخور دادن با آب جوش جدا خودداری کنید، زیرا بخار آب جوش میتواند باعث سوختن پوست گردد.
واکسیناسیون آنفولانزا موثرترین راه برای محافظت از خود است. واکسن، خطر ابتلا به عفونت را کاهش میدهد و وسیلهای برای جلوگیری از عوارض بیماری است.
اگر به دنبال دمنوش برای درمان آنفولانزا هستید، توصیه میکنیم از دمنوش زنجبیل همراه با عسل استفاده کنید. عسل به کاهش سرفه و گلودرد کمک میکند.
در عین حال، با نرفتن به محل کار یا مدرسه، میتوانید از سرایت آنفولانزا به افراد دیگر جلوگیری کنید.
عوارض اسپری دماغی آنفولانزا در کودکان: آبریزش بینی، تب، درد ماهیچه، استفراغ